Monobox

Monobox


Monobox
 
Modern ontwerp
Het open, diervriendelijke ontwerp met zijn brede in- en uitgangen, zorgt voor een veilige en snelle toegang tot de box. De verstelbare lengte van de box zorgt voor een optimale positionering van elke koe. Dankzij het modulaire ontwerp is het systeem snel geïnstalleerd en is het onderhoud eenvoudig en snel.
 
Prettige werkomgeving
Een aantrekkelijke en ergonomische werkomgeving maakt de Monobox een systeem waarmee u uw dagelijkse bezigheden op een prettige manier kunt uitvoeren. In de comfortabele, veilige en schone werkomgeving van het melk- en managementcentrum zult u efficiënt kunnen werken. Het 12,1” touch screen, inclusief het overzichtelijke Mview-programma, wordt direct naast de melkbox geplaatst zodat alle informatie binnen handbereik is. De ruime toegang tot de uier maakt een handmatige ondersteuning altijd mogelijk. De led uierverlichting maakt het werken comfortabeler.

 
Beste melkkwaliteit
 Voor de eersteklas melkkwaliteit is het van belang dat de koe goed en snel gemolken wordt. Doordat de korte melkslangen weinig weerstand geven is de melkafvoer in de monobox zeer goed. Het complete melkproces vindt plaats in de steriele melkbeker. Elke speen wordt direct aangesloten. In de beker wordt elke speen gegarandeerd gereinigd en voorgestraald(‘everything inline’). Na het reinigen wordt elke speen individueel gestimuleerd. De kwartierseparatie zorgt dat alleen de goede melk in uw tank komt. De melk wordt voorzichtig weggepompt door de energiebesparende frequentiegeregelde melkpomp. Dus voor een goede melkkwaliteit kiest u voor de monobox.
 
Volledige transparantie
De monobox geeft inzicht in  uw operationele kosten, zowel op locatie als op afstand. Of het nu gaat om water, energie of reinigingsmiddel; de verbonden meters zijn door online monitoring via FarmView uit te lezen zodat u maximum toezicht heeft op uw verbruikscijfers. Alle componenten in de monobox zijn zo klein mogelijk, maar toch zo groot als noodzakelijk om een maximaal rendement te behalen. De monobox is uitgevoerd met een zelfdenkende reinigingsautomaat zodat de reiniging zo optimaal mogelijk gebeurt.
Ondek de mogelijkheden.