Melkcarousel

Melkcarousel Sinds er koeien gemolken worden, wordt er naar een systeem gezocht om grote koppels efficiënt te kunnen melken, waarbij de kwaliteit van de melk centraal staat. GEA Farm Technologies AutoRotor melkcarrousels zorgen al jaren voor revoluties. Met de AutoRotor systemen kan men rustig en constant melken, tijdbesparende melkroutine maar ook automatische stimulatie, kortom: perfect melken! Autorotor systemen versnellen het koeverkeer, verhogen de doorvoercapaciteit en minimaliseren de arbeidskosten.

Ook in de toekomst zullen wij ons met de AutoRotor systemen op onze klanten met hun steeds groeiende behoeften oriënteren. Samen met u bekijken wij de ervaringen in de praktijk en laten deze beïnvloeden in het ontwikkelingsproces van GEA Farm Technologies. Op deze manier verbeteren wij het koecomfort en ontwikkelen een gebruiksvriendelijke en efficiënte arbeidsplaats. Onze klanten verkrijgen meer capaciteit, duurzaamheid en een optimaal melksysteem.

Kenmerken van de Autorotor: in één keer gestort betonplatform, onderhoudsvrije kunststofrollen, gegalvaniseerde staalconstructie, volledig geschroefde installatie en draaistel, nieuwe hydraulische aandrijving: geruisloos, hoge betrouwbaarheid en lange levensduur, elektrische sturing met hoogwaardige techniek, hoogwaardige draaikoppeling voor vacuüm, melk, perslucht en reinigingsmiddelen