Zij-Aan-zij Melkstal Global 90I

Global 90i

  Het zij aan zij melkstal Global 90i staat voor comfort, gemak en bedrijfszekerheid.

Global 901 is zeer gebruiksvriendelijk voor melkers en zorgt voor een aanzienlijk hogere capaciteit in middelgrote en grote melkveebedrijven.
Voordelen van het zij-aan-zij melksysteem global 90i:

- Hoge doorstroomcapaciteit door rapid exit uitgang aan de voorzijde en snelle positionering van de       dieren bij de inloop door uniek concept.
* Het multi-linekabinet geeft een strakke uitstraling van de melkstal en is gemakkelijk schoon te maken.
*  Individueel indexeren van de koeien.
*  Stevige duurzame contructie
*  De melkplekken kunnen naar wens afzonderlijk en onafhankelijk van elkaar worden geopend om      bijvoorbeeld één koe uit de rij te laten.
* open ontwerp en brede inloop voor een hoger koecomfort

Controle van koeien bij het binnengaan van de melkstal vanaf de melkput mogelijk. De poorten zijn bijzonder breed en geven de koeien voldoende ruimte om de melkplek snel en stressvrij te betreden en dieren worden comfortabel naar hun melkplekken geleid.  De zij-aan-zij opstelling neemt beperkte ruimte in, er is dus veel capaciteit in een kleine ruimte. Melkstal vanuit meerdere plaatsen in de melkput te bedienen. Van daaruit heeft u volledig controle over de ingangs- en uitgangspoorten.
Global 90I wordt gedomineerd door het MultiLine-bedieningspaneel van GEA: De melkplaatscontroller is handig gemonteerd op ooghoogte en wordt beschermd door RVS voorkant. Als onderdeel van GEA ´s total Solutions strategie is het zij-aan-zijmelksysteem Global90i compatibel met elke melkbesturingsunit.De afzonderlijke componenten zijn alle met elkaar verbonden via een netwerk. dus u kunt het hele melkproces vanuit elke box besturen.
Om te zorgen dat uw werkruimte schoon blijft heeft de Global 90i een RVS stalen mestgoot met afvoer.

Door het flexibele frontsegment kan het systeem de dieren automatisch indexeren zonder verdere stress. De koeien hebben bovendien open zicht naar voren, zodat ze zich niet ingesloten voelen. De innovatieve uitgang aan de voorkant is de sleutel naar een hogere doorvoer:
* " Rapid-exit" betekent dat alle dieren de melkstal in een paar seconde kunnen verlaten door de frontsegmenten te openen.
* dit betekent dat groepen in heel weinig tijd kunnen worden gewisseld.
* Elk segment kan ook afzonderlijk en onafhankelijk van de andere segmenten worden geopend, om ook induviduele dieren uit de melkstal te kunnen laten.

De Global 90i kan maximaal 2x50 standen omvatten.