Multibox/MIone

Multibox/MIoneDe nieuwe GEA MIone-Multibox
 
Ontdek de mogelijkheden!
 
Modern ontwerp
Het open, diervriendelijke ontwerp met zijn brede in- en uitgangen, zorgt voor een veilige en snelle toegang tot de box. De verstelbare lengte van de box zorgt voor een optimale positionering van elke koe. Dankzij het modulaire ontwerp is het systeem snel geïnstalleerd en kan het eenvoudig worden uitgebreid met een extra box.
 
Prettige werkomgeving
Een aantrekkelijke en ergonomische werkomgeving maakt de MIone Multibox een systeem waarmee u uw dagelijkse bezigheden op een prettige manier kunt uitvoeren. In de comfortabele, veilige en schone werkomgeving van het melk- en managementcentrum zult u efficiënt kunnen werken. Het 12,1” touchscreen, inclusief het overzichtelijke Dairyplan-programma, wordt direct naast de melkboxen geplaatst zodat alle informatie binnen handbereik is. De ruime toegang tot de uier maakt een handmatige ondersteuning altijd mogelijk.
 
Beste melkkwaliteit
 Voor de eersteklas melkkwaliteit is het van belang dat de koe goed en snel gemolken wordt. Doordat de korte melkslangen weinig weerstand geven is de melkafvoer in de multibox zeer goed. Het complete melkproces vindt plaats in de steriele melkbeker. Elke speen wordt direct aangesloten. In de beker wordt elke speen gegarandeerd gereinigd en voorgestraald. Na het reinigen wordt elke speen individueel gestimuleerd. De kwartierseparatie zorgt dat alleen de goede melk in uw tank komt. De melk wordt voorzichtig weggepompt door de energiebesparende frequentiegeregelde melkpomp. Dus voor een goede melkkwaliteit kiest u voor de multibox.
 
Zeer arbeidsefficiënt en tijdbesparend
De werkzaamheden zoals schoonmaak, wisselen van filters en controle van de kudde vinden allemaal plaats op 1 plek, door de gegroepeerde opstelling van de multibox. Hierdoor wordt tijd bespaard. Met de multibox zijn er diverse manieren om dieren te selecteren. De dieren hoeven niet te worden gezocht in de kudde maar staan op de plek waar de behandelingen plaats moeten vinden. Dit geeft een stuk rust in de stal en overzicht voor de boer.