Dairy ProQ

Dairy pro QDairyProQ
 
Ontdek de mogelijkheden!
 
Modern ontwerp
Het open, diervriendelijke ontwerp met zijn brede in- en uitgangen, zorgt voor een veilige en snelle toegang tot het melkplateau. De lengte van de box zorgt voor een optimale positionering van elke koe. Dankzij het modulaire ontwerp is het in de toekomst mogelijk om de melkconsole op bestaande draaimelkstallen te bouwen.
 
Prettige werkomgeving
Een aantrekkelijke en ergonomische werkomgeving maakt de Dairy Pro Q een systeem waarmee u uw dagelijkse bezigheden op een prettige manier kunt uitvoeren. In de comfortabele, veilige en schone werkomgeving van het melk- en managementcentrum zult u efficiënt kunnen werken. Het 12,1” touch screen, inclusief het overzichtelijke Farmview-programma, wordt direct naast de melkboxen geplaatst zodat alle informatie binnen handbereik is. De ruime toegang tot de uier maakt een handmatige ondersteuning altijd mogelijk.
 
Beste melkkwaliteit
 Voor de eersteklas melkkwaliteit is het van belang dat de koe goed en snel gemolken wordt. Doordat de korte melkslangen weinig weerstand geven is de melkafvoer in de Dairy Pro Q zeer goed. Het complete melkproces vindt plaats in de steriele melkbeker. Elke speen wordt direct aangesloten. In de beker wordt elke speen gegarandeerd gereinigd en voorgestraald(‘everything inline’) Na het reinigen wordt elke speen individueel gestimuleerd. De kwartierseparatie zorgt dat alleen de goede melk in uw tank komt. De melk wordt voorzichtig weggepompt door de energiebesparende frequentiegeregelde melkpomp. Dus voor een goede melkkwaliteit kiest u voor de Dairy Pro Q.
 
Volledige transparantie
De Dairy Pro Q geeft inzicht in  uw operationele kosten, zowel op locatie als op afstand. Of het nu gaat om water, energie of reinigingsmiddel; de verbonden meters zijn door online monitoring via FarmView uit te lezen zodat u maximum toezicht heeft op uw verbruikscijfers. Alle componenten in de Dairy Pro Q zijn zo klein mogelijk, maar toch zo groot als noodzakelijk om een maximaal rendement te behalen. De DairY Pro Q is uitgevoerd met een zelfdenkende reinigingsautomaat zodat de reiniging zo optimaal mogelijk gebeurt.
 
 
Zeer arbeidsefficiënt en tijdbesparend
Doordat het melken wordt overgenomen door de Dairy Pro Q hebben uw medewerkers tijd voor het managen van uw vee in de stal. De werkzaamheden zoals schoonmaak, wisselen van filters en controle van de kudde vinden allemaal plaats op 1 plek waardoor veel tijd wordt bespaard. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden kunnen uw koeien worden gestuurd naar de juiste plek in de stal.
 
 
 
De GEA Dairy Pro Q onderscheid zich door:
Arbeidsgemak
Koe comfort
Lage verbruikskosten
Melkkwaliteit