Melkcarrousel Capri 90

Capri 90 (geiten)Autorotor Capri 90-melkcarrousel
 
Een melkcarrousel verhoogd de capaciteit zonder het comfort van mens en dier uit het oog te verliezen. Geen enkel ander melkstalsysteem biedt zo'n goede combinatie van economisch voordeel en stressvrij melken. Autorotor Capri 90- melkcarrousel voor geiten:
 
- efficient melken
- Stressvrij, diervriendelijke werkomgeving
- Ergonomisch ontwerp met gemakkelijke toegang tot de dieren
- Leverbaar in verschillende groottes, van 24 tot 72 melkplaatsen.
- kan modulair worden uitgebreid met alle melkstalcomponenten van GEA
- rustige en stressvrije entree naar de melkstal en hoge doorvoer.
 
Ook het inlopen van de AutoRotor Capri 90 om te worden gemolken, verloopt voor de dieren op rustige wijze: Een entree box leiden de geiten één voor één naar hun melkplekken. Indien nodig kunt u een dierhekenningssysteem integreren. De box sluit zich automatisch achter de geit nadat deze de melkstal is ingelopen, en het melkproces kan beginnen.
De speciale entree box zorgt ervoor dat er slechts één geit tegelijk de melkcarrousel kan binnengaan. Dit betekent dat de dieren elkaar niet kunnen inhalen of teruglopen. Het platform bestaat uit antislipmateriaal en biedt uw geiten een veilig oppervlak om op te staan. het dierverkeer  is zeer makkelijk te regelen.
Dankzij het speciale ontwerp is Capri 90 zeer efficient in het gebruik. GEA heeft ervoor gezorgd dat alle bedieningselementen zich op werkhoogte bevinden. Het aansluiten van de melkstellen en het bedienen van de melkstalcontroler kan daardoor zeer snel en gemakkelijk met de hand worde gedaan. Het melken start automatisch zonder dat de melker op knoppen hoeft te drukken. Het ergonomisch ontwerrp van de melkplekken in de melkcarrousel zorgt er ook voor dat u gemakkelijk bij de geiten kunt. Als er gedurende hett melken problemen zijn, kunt u snel ingrijpen. De melkplekken zijn bovendien zeer gemakkelijk te reinigen. de grote en overzichtelijke besturingsunit kan worden gebruiktt om de snelheid van de Capri 90 te regelen en deze perfect op uw werkroutine af te stemmen.
De capri 90 is voorzien van een tweede ronde optie. Hierdoor kunnen dieren een extra ronde maken indien ze nog niet uit zijn. U kunt u Capri 90 bijvoorbeeld uitrusten met de standaard of Demax of Metatron besturingstechnologieën.