Opdrijfhekken

Zorg ervoor dat uw koeien zich verplaatsen! Het gebruik van automatische opdrijfhekken zorgt ervoor dat de melker de melkput niet hoeft te verlaten om achter de koeien in de wachtruimte aan te lopen. Het controleren van de groepen is eenvoudig wanneer de onafhankelijke groepen niet door elkaar lopen tijdens het wachten. Het hek houdt de individuele groepen gescheiden bij het binnengaan van de wachtruimte.

De opdrijfhekken hebben hun eigen bedieningsapparaten en duwen de koeien zachtjes voorwaarts. Dit resulteert in een soepele dierstroom en vermindert de melktijd en verhoogt de melkcapaciteit aanzienlijk.

GEA Farm Technologies opdrijfhekken
Er is een opdrijfhek voor ieder type melkveebedrijf: CowMander 007 en CowMander 015 worden elektrisch aangedreven terwijl bij de CowMander 600 en 700 het hek hydraulisch wordt aangedreven door middel van een electrische aandrijving. CowMander 600 en 700 zijn ook verkrijgbaar met mestschuivers.

Afmetingen
De GEA Farm Technologies opdrijfhekken kunnen worden gebruikt in wachtruimtes met een breedte tot 15 meter en een lengte tot 45 meter.