Met tientallen jaren ervaring op het gebied van stalinrichting, is het productassortiment van GEA ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
Van ligboxen, hokken en matrassystemen tot hoofdsloten, voerhekken en drinksystemen, ventilatietechnologie, poortsystemen en stalreinigingsoplossingen – GEA biedt een reeks diervriendelijke producten voor elke veestapel.

Maak kennis met onze deskundige verkoopadviseurs voor stalinrichting bij uw plaatselijke GEA-dealer. We kunnen advies en begeleiding geven en uw bedrijf bezoeken om nieuwe projecten te plannen of bestaande faciliteiten om te bouwen. Samen vinden we, op basis van uw specifieke vereisten, een kosteneffectieve oplossing die zowel bij uw budget als bij uw managementstijl past.


MAXIMAAL COMFORT EN OPTIMALE HYGIËNE VOOR HET WELZIJN VAN UW KOEIEN.

Ligbedsystemen

De ligbedsystemen van GEA zijn het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring. Het comfort en welzijn van de koe worden steeds belangrijker. De voordelen vanuit zowel ethisch als economisch oogpunt zijn duidelijk. Een koe die comfortabel ligt, herkauwt intensiever en kan ook haar poten beter laten rusten. Matrassystemen moeten in de eerste plaats uitglijden voorkomen. Dit geeft koeien een gevoel van veiligheid bij het liggen en opstaan. Verder moeten matrassystemen duurzaam zijn en bestand tegen jarenlang intensief gebruik.

Renovatie of nieuwbouw?
Samen komen we verder!

De flexibele ligbox die flexibiliteit, veiligheid en sturing combineert.

DairyBarn B3130 flexibele ligbox

Hoe kan ik het mijn koeien comfortabeler maken? Deze vraag zou je jezelf dagelijks moeten stellen als je je melkveebedrijf succesvol wilt runnen. Tenslotte wordt de optimale melkproductie alleen bereikt met relaxte, gezonde koeien. De beste manier om dit te bereiken is met bewegingsvrijheid.

Koeien kunnen gemakkelijk gaan liggen en opstaan

Met de B3130 flexibele ligbox kunnen uw koeien gemakkelijk gaan liggen en opstaan, dankzij de zeer grote vrije kopruimte en de 30cm beweegbare, flexibele schoftboom. De ligboxafscheidingen van hooggecomprimeerd polypropeen zijn horizontaal flexibel en kunnen in hoogte worden aangepast. Dit om eersteklas comfort en langere ligtijden, dé sleutel tot de hoogst mogelijke melkproductie, te realiseren.  

Maak gebruik van de unieke voordelen van de B3130: comfort van topkwaliteit, flexibiliteit waar nodig 

Bewegingsvrijheid, de koe kan gemakkelijk gaan liggen, relaxen en weer opstaan
Veiligheid, de koeien voelen zich nooit belemmerd, wat verwondingen en stress vermindert
Sturing, wat zorgt voor de beste ligpositie en schonere ligplaats

Meer koecomfort en hogere winstgevendheid met de GEA DairyBarn B3130: hogere melkproductie, meer veiligheid, betere gezondheid, schonere ligboxen en koeien die langer productief zijn.