Liggen is voor koeien belangrijk, de ligduur bepaalt voor een groot deel het dagelijks comfort van de koe en heeft ook een grote invloed op de melk productiviteit. De combinatie van ligbox beugel, koematras en de maatvoering bepalen in sterke mate het gemak waarmee de koe de ligplek kan benaderen en de mate van ligcomfort die zij ervaart.

MAXIMAAL COMFORT EN OPTIMALE HYGIËNE VOOR HET WELZIJN VAN UW KOEIEN.

Ligbedsystemen

Royal de Boer heeft een breed aanbod matrassen voor uw koeien. Deze matrassen zorgen voor een comfortabele ligplek voor uw koeien waardoor ze langer liggen en zijn uiteraard bij uitstek te combineren met onze ligboxen.

Renovatie of nieuwbouw?
Samen komen we verder!

De flexibele ligbox die flexibiliteit, veiligheid en sturing combineert.

DairyBarn B3130 flexibele ligbox

Hoe kan ik het mijn koeien comfortabeler maken? Deze vraag zou je jezelf dagelijks moeten stellen als je je melkveebedrijf succesvol wilt runnen. Tenslotte wordt de optimale melkproductie alleen bereikt met relaxte, gezonde koeien. De beste manier om dit te bereiken is met bewegingsvrijheid.

Koeien kunnen gemakkelijk gaan liggen en opstaan

Met de B3130 flexibele ligbox kunnen uw koeien gemakkelijk gaan liggen en opstaan, dankzij de zeer grote vrije kopruimte en de 30cm beweegbare, flexibele schoftboom. De ligboxafscheidingen van hooggecomprimeerd polypropeen zijn horizontaal flexibel en kunnen in hoogte worden aangepast. Dit om eersteklas comfort en langere ligtijden, dé sleutel tot de hoogst mogelijke melkproductie, te realiseren.  

Maak gebruik van de unieke voordelen van de B3130: comfort van topkwaliteit, flexibiliteit waar nodig 

Bewegingsvrijheid, de koe kan gemakkelijk gaan liggen, relaxen en weer opstaan
Veiligheid, de koeien voelen zich nooit belemmerd, wat verwondingen en stress vermindert
Sturing, wat zorgt voor de beste ligpositie en schonere ligplaats

Meer koecomfort en hogere winstgevendheid met de GEA DairyBarn B3130: hogere melkproductie, meer veiligheid, betere gezondheid, schonere ligboxen en koeien die langer productief zijn.